Як вибрати тур до Польщі

Польща — справжній туристичний рай, дивує своєю багатогранністю. Величні хребти гір, незаймані ліси, кристальні озера, виразна архітектура і багату культурно-історичну спадщину. Щорічно ця країна приваблює близько 17,5 млн туристів, і показники постійно зростають. Українців вона приваблює близьким розташуванням і хорошим транспортним сполученням а також роботою в Польщі.

Кращий час для відпочинку в Польщі

Польщу можна назвати універсальним туристичним напрямком — сюди можна приїхати в будь-який час року. Все залежить від цілей, які ставить мандрівник. Любителям пляжного відпочинку, які бажають відвідати Балтійське узбережжя, підійдуть літні місяці. Але варто розуміти, що вода тут рідко прогрівається вище + 22 ° С. Тому якщо вам потрібно розпечене сонце, пальми і море температури парного молока, то все-таки

Польща — не ваша історія.

На щастя, крім моря в цій країні є на що подивитися. Шанувальники архітектурних та історичних пам’яток з’їжджаються сюди круглий рік. Сприятливим часом для цього вважається осінь — з вересня по листопад гарячі путівки в Польщу зустрічаються досить часто. Тим більше, що в жовтні тут проводяться різні свята та фестивалі.

Взимку в гру вступають гірськолижні курорти, на яких сезон триває з початку грудня до середини березня. Тут знайдуться траси для новачків і бувалих лижників, а рясні снігу з мальовничими пейзажами зроблять відпочинок незабутнім. Багато українців приїжджають до Польщі на різдвяні канікули за казковою атмосферою і смачною їжею.

Весна — ідеальний час для відвідування замків, музеїв, соляних копалень і інших визначних пам’яток. Це час — найкращий для гарячих турів в Польщу.

На який курорт Польщі поїхати

Ті, хто хочуть перейнятися духом цієї країни, її історією та культурою, варто відвідати великі міста — побродити по їх вулицями, заглянути в музеї. У Кракові дуже красива ринкова площа, а також багато церков, соборів, палаців, пам’ятників. Варшава привертає строкатістю своїх вуличок з яскравими будівлями, схожими на лялькові будиночки, якщо Вам потрібна робота в Польщі можете скористатись дошкою оголошень orlada.com. Тут можна відчути себе казковим героєм, а ще — насолодитися прогулянками по парках, заглянути в Королівський палац, побачити Будинок під левом, сфотографуватися зі скульптурою Русалки, відпочити в саду на даху Варшавської бібліотеки.

Дуже цікавий туристичний об’єкт — місто Катовіце. Цей великий промисловий центр славиться великою кількістю пам’яток. Відвідайте костел Св. Архангела Михайла, побудований в 1510 році, сфотографуйте зі скульптурою Папи Римського, вивчіть експозиції численних музеїв.

Справжньою меккою для мандрівників давно вже стали гірськолижні курорти Польщі. Одне з найпопулярніших напрямків — Закопане, його навіть називають зимовою столицею. Це єдині в країні гори альпійського стилю. Також популярністю користуються Карпач, Щирк, Устрики Дольні.

Комментарии запрещены.

DILIGANS : туристическая компания

Компания путешественников «DILIGANS» специализируется на индивидуальном туризме и корпоративном обслуживании, бизнес-путешествиях и необычных турах. С 1991 года мы изучаем и совершенствуем практику путешествий, осваивая оригинальные направления и находясь в постоянном поиске новых возможностей для отдыха и приключений.

Наша главная профессиональная задача – позитивные эмоции путешественника, а обеспечить их может только реализация его пожеланий и надежд на путешествие. Значительную часть работы консультантов туристической компании «DILIGANS» занимает составление индивидуальных программ для каждого клиента в соответствии с его вкусами. Выслушать клиента, понять его ожидания и реализовать даже самые сложные из них – вот основа этой работы. Благодаря прочным партнерским связям, мы всегда осведомлены о возможностях сделать Ваш отдых еще более комфортным, неожиданным, дарящим незабываемую эмоцию.