Єгипет: країна вічного літа

Так історично склалося, що взимку Єгипет – практично єдине доступне для українців місце відпочинку на морі. Недовгий переліт (всього 3,5 години), прийнятні ціни, комфортабельні готелі, розвинена туристична інфраструктура, а головне, практично ідеальний для відпочинку клімат – чого ще бажати?

Отже, ласкаво просимо до Хургади! Хургада: перший курорт Єгипту Сьогодні складно повірити в те, що ще кілька десятиліть тому на місці цього міста було невелике рибальське селище. У наші дні Хургада – один із найбільших курортів Єгипту і, до речі, перший, який відкрив свої гостинні обійми для туристів з інших країн. Місто, знамените своїми прекрасними піщаними пляжами та кораловими островами, розтягнулося на 40 кілометрів уздовж берега Червоного моря. Клімат тут пустельний тропічний з дуже спекотним літом і теплою зимою (середня температура в січні і повітря, і води – 22°С).
Ціни у Хургаді цілком доступні. А розваг вистачить на будь-який смак, гаманець та вік. Сюди люблять приїжджати і сімейні пари з дітьми, і серфінгісти, і дайвери, і любителі нічних розваг. До речі, сьогодні у Хургаді понад 200 готелів, а нові комплекси відкриваються практично щомісяця. Якщо хочеш відчути справжній східний колорит, а також ритм життя сучасного єгипетського міста, варто вибрати готель у самій Хургаді. Наприклад, Hilton Hurghada Resort, назва якого говорить сама за себе. Він розташувався в затишній лагуні з пологим заходом у море, що, напевно, оцінять сім’ї з дітьми, а також літні туристи. Гості люблять цей готель за прекрасну зелену територію, високий рівень сервісу, чудову кухню, а також за можливість увечері вийти на променад, заглянути в численні магазинчики, випити знаменитого чаю бедуїнського, покурити кальян і сповна насолодитися східною автентикою. Готель Hilton Hurghada Resort Шукаєш усамітнення та респектабельного відпочинку? Зверніть увагу на Old Palace Resort, який знаходиться в 20 км від Хургади в закритому регіоні Сахл Хашиш, що означає «Зелена долина». Саме тут розташовані найфешенебельніші готелі країни. А ще в Сахл Хашиш фантастичні заходи сонця та морська вода нереального блакиту та прозорості! Особливо красиво тут увечері, коли на набережній включаються різнокольорові фонтани. Після галасливої ​​та активної Хургади цей малолюдний регіон здається оазою спокою та релаксу, і саме в цьому його цінність! Готель Old Palace Resort Де побувати Насамперед, звичайно, в хаммамі! Після вогкості та вогкості нашої зими єгипетські спа-процедури подарують тобі просто райську насолоду! Розігрів у вологій парній, м’яке тепло мармурових лежаків, найніжніший пінний масаж, кокосовий пілінг і обгортання, масаж цінними ефірними оліями – після цих процедур ти наче народжуєшся заново. Але окрім задоволень для тіла в цій частині Єгипту на тебе чекає чимало задоволень для душі. І одне з найголовніших – подорож у Луксор. Це старовинне місто в долині Нілу виникло на руїнах стародавньої столиці Єгипту. Річка Ніл поділяє Луксор на дві частини: Східне – місто живих, де фараони жили та будували свої молитовні храми, та Західне – місто мертвих із висіченими в горах гробницями… Повір, це варте того, щоб хоча б на день відірватися від відпочинку на пляжі та поринути у захоплюючу подорож. Адже є ще поїздка в пустелю, зустріч із бедуїнами, морські прогулянки… Спокус багато. Головне, екскурсії треба купувати у надійного оператора – тоді гарантовано отримаєш задоволення та чудові враження.

Comments are closed.

DILIGANS : туристична компанія

Компанія мандрівників «DILIGANS» спеціалізується на індивідуальному туризмі та корпоративному обслуговуванні, бізнес-подорожах та незвичайних турах. З 1991 року ми вивчаємо та вдосконалюємо практику подорожей, освоюючи оригінальні напрямки та перебуваючи у постійному пошуку нових можливостей для відпочинку та пригод.

Наше головне професійне завдання – позитивні емоції мандрівника, а забезпечити їх може лише реалізація його побажань та сподівань на подорож. Значну частину роботи консультантів туристичної компанії «DILIGANS» займає складання індивідуальних програм для кожного клієнта відповідно до його уподобань. Вислухати клієнта, зрозуміти його очікування та реалізувати навіть найскладніші з них – ось основа цієї роботи. Завдяки міцним партнерським зв'язкам, ми завжди обізнані про можливості зробити Ваш відпочинок ще комфортнішим, несподіваним, що дарує незабутню емоцію.