Путівник по Ізраїлю

Ізраїль – благодатне місце для жадібних до вражень туристів. Завдяки своєму розташуванню та унікальним кліматичним умовам його відвідують щороку мільйони людей.

Оздоровчі тури на береги Мертвого моря, пляжний відпочинок на узбережжях Червоного та Середземного морів, захоплюючі екскурсії священними місцями та відвідування пам’яток давнини – ось основні напрямки туристичного сектору Ізраїлю. Завдяки тому, що тут тепло практично цілий рік, то й приїхати до Ізраїлю можна будь-коли. І якщо курорти Середземного моря найкраще відвідувати з квітня по жовтень, то Червоне та Мертве моря сприятливі для відпочинку усі 365 днів на рік. Унікальну еко-систему Мертвого моря, яке, як не парадоксально, можна сміливо назвати морем життя, завдяки великій кількості мінералів, розчинених у воді, лікувальним парам брому та кисню, численним сірчаним джерелам та цілющим властивостям мулу з морського дна воно має багатосторонній оздоровчий ефект.

Comments are closed.

DILIGANS : туристична компанія

Компанія мандрівників «DILIGANS» спеціалізується на індивідуальному туризмі та корпоративному обслуговуванні, бізнес-подорожах та незвичайних турах. З 1991 року ми вивчаємо та вдосконалюємо практику подорожей, освоюючи оригінальні напрямки та перебуваючи у постійному пошуку нових можливостей для відпочинку та пригод.

Наше головне професійне завдання – позитивні емоції мандрівника, а забезпечити їх може лише реалізація його побажань та сподівань на подорож. Значну частину роботи консультантів туристичної компанії «DILIGANS» займає складання індивідуальних програм для кожного клієнта відповідно до його уподобань. Вислухати клієнта, зрозуміти його очікування та реалізувати навіть найскладніші з них – ось основа цієї роботи. Завдяки міцним партнерським зв'язкам, ми завжди обізнані про можливості зробити Ваш відпочинок ще комфортнішим, несподіваним, що дарує незабутню емоцію.