Мінеральні води Закарпаття

Мінеральні води Закарпаття відомі на весь світ, територія щедро обдарована природою та ідеальна для лікування, оздоровлення організму. Тут легко дихається, довкола відкриваються неповторні, казкові панорами. Лікувальні мінеральні води Закарпаття є особливим доповненням приємних ароматів трав і сосен, що наповнюють повітря. Курорт Деренівська Купель пропонує провести відпустку або вихідні з максимальною користю та комфортом. Більше того, на нашій території на вас чекає природна вода з цілющим складом.

Відпочинок та оздоровлення. Найкращі мінеральні води Закарпаття

Мінеральні джерела Карпат є однією з причин затребуваності місцевих курортів. Вони використовуються для лікування, оздоровлення, це термальна вода найвищої якості. Вона перевірена фахівцями та має цінний склад. Мінеральні води Карпат поділяються на унікальні кремнієві, термальні, гідрокарбонатно-хлоридні, вуглекислі гідрокарбонатні і таке інше. На території нашого комплексу доступні води “Закарпатська 1”, “Закарпатська 2”. Доступ до артезіанської свердловини із природною водою відкритий усім охочим.

Переваги використання води із джерел

Деренівська Купель пропонує всі можливості для оздоровлення та лікування в комфортних умовах, а також цікаві розважальні та екскурсійні програми під будь-які уподобання. Природна вода застосовується у бальнеології, зокрема прийому ванн. Але ж бювети на нашій території рекомендуються для пиття. Джерела мають помірний вміст фтору, що благотворно впливають на організм мікроелементи, макроелементи.

Питна вода заповнює дефіцит, що є в організмі.

У тому числі «Закарпатська 1» рекомендується за умови:

  • пієлонефриті у хронічному стані на стадії ремісії чи згасання;
  • панкреатиті у ремісії;
  • гепатититі, сечокам’яної хвороби;
  • проблемах із сечовивідними шляхами і так далі.

Питна вода показана при широкій низці захворювань. «Закарпатська 2» буде корисною при хворобах опорно-рухової системи, ЦНС, серця та судин. Рекомендації щодо вживання дає спеціаліст, а також ви можете відвідати нашого лікаря, одна консультація надається безкоштовно. Кожен вид води має свій склад та призначення, тому важливо дотримуватись рекомендацій.

Сучасний бювет з мінеральною водою у Деренівській Купелі

Артезіанська свердловина з лікувальною водою розташована в самому серці курорту, бювет облаштований відповідно до сучасних стандартів. Термальна вода пропонується у кількох варіаціях, у неї різний склад. За рахунок високого вмісту кремнію вживання вод дозволяє поліпшити загальний стан організму.

«Закарпатська 1» та «Закарпатська 2» пройшли клінічні, випробувальні та хіміко-аналітичні дослідження та схвалені для вживання за наявності низки захворювань. Відпочинок в Деренівській Купелі – це чудова можливість насолодитися природою, оздоровитися, пройти лікувальні процедури, що протистоять старінню, і отримати багато приємних вражень.

Comments are closed.

DILIGANS : туристична компанія

Компанія мандрівників «DILIGANS» спеціалізується на індивідуальному туризмі та корпоративному обслуговуванні, бізнес-подорожах та незвичайних турах. З 1991 року ми вивчаємо та вдосконалюємо практику подорожей, освоюючи оригінальні напрямки та перебуваючи у постійному пошуку нових можливостей для відпочинку та пригод.

Наше головне професійне завдання – позитивні емоції мандрівника, а забезпечити їх може лише реалізація його побажань та сподівань на подорож. Значну частину роботи консультантів туристичної компанії «DILIGANS» займає складання індивідуальних програм для кожного клієнта відповідно до його уподобань. Вислухати клієнта, зрозуміти його очікування та реалізувати навіть найскладніші з них – ось основа цієї роботи. Завдяки міцним партнерським зв'язкам, ми завжди обізнані про можливості зробити Ваш відпочинок ще комфортнішим, несподіваним, що дарує незабутню емоцію.