Відпочинок в Угорщині

В Угорщині немає виходу до моря, але це з лишком компенсується величезною кількістю кришталево чистих озер, річок та гарячих мінеральних джерел, де можна купатися навіть узимку.

Крім того, путівки до Угорщини часто купують і любителі гірськолижного відпочинку та активного туризму завдяки наявності тут незвичайних печерних ланцюгів та національних парків.

Ще один популярний напрямок відпочинку в Угорщині – це оздоровчі пансіонати та лікарні.

Визначні місця, відпочинок в Угорщині
Будапешт.

Столицю Угорщини ще називають «Перлиною Дунаю» через її старовинну архітектуру, барокові вулиці, численні щорічні мистецькі та музичні фестивалі та картинні галереї.

Балатонфюред.

Це друга столиця Угорщини, курортна. Сама назва міста походить від іменника «купальня» — настільки багато тут громадських, критих, елітних та всіляких інших купалень та мінеральних джерел.

У центрі міста на одній з його головних площ відкрито цілу питну залу, де кожен бажаючий може зробити ковток цілющої угорської води.

Уздовж узбережжя висаджено алею з іменними табличками знаменитих курортників, які відвідували Балатонфюред, серед яких був Рабіндранат Тагор.

Шіофок.

Найбільше місто південного узбережжя стоїть на річці Шіо і за допомогою греблі з’єднується з Дунаєм. Місто цікаве своєю старовинною архітектурою: тут добре збереглися помпезні будинки готелів минулих століть, церков та соборів.

У липні до Шиофоку з’їжджається вся Угорщина, щоб відвідати найбільший фольклорний фестиваль регіону «Золота раковина».

Дебрецен.

Побудований на території легендарного Хоробадського степу, який внесений до списку світової культурної спадщини Юнеско.

Символом регіону став зведений на початку 9 століття Дев’ятиарковий міст довжиною 167 метрів, який був збудований над болотяними топями.

Неподалік мосту знаходиться реконструйований заїжджий двір або «чарда», де туристи можуть ознайомитися з експозицією етнографічної виставки та дізнатися більше про автентичну історію Угорщини.

Comments are closed.

DILIGANS : туристична компанія

Компанія мандрівників «DILIGANS» спеціалізується на індивідуальному туризмі та корпоративному обслуговуванні, бізнес-подорожах та незвичайних турах. З 1991 року ми вивчаємо та вдосконалюємо практику подорожей, освоюючи оригінальні напрямки та перебуваючи у постійному пошуку нових можливостей для відпочинку та пригод.

Наше головне професійне завдання – позитивні емоції мандрівника, а забезпечити їх може лише реалізація його побажань та сподівань на подорож. Значну частину роботи консультантів туристичної компанії «DILIGANS» займає складання індивідуальних програм для кожного клієнта відповідно до його уподобань. Вислухати клієнта, зрозуміти його очікування та реалізувати навіть найскладніші з них – ось основа цієї роботи. Завдяки міцним партнерським зв'язкам, ми завжди обізнані про можливості зробити Ваш відпочинок ще комфортнішим, несподіваним, що дарує незабутню емоцію.